Of ik blij word van mijn werk voor Happinez? JA! Happinez is in mijn ogen een prachtig merk. Gericht op (voornamelijk) vrouwen die op zoek zijn naar verdieping, verrijking en verwondering. Thema’s als gelukkig en zinvol leven, betekenis, bewustwording, zelfontwikkeling, gezondheid, psychologie en geestelijke groei krijgen aandacht in het blad en op de website. Als contributor heb ik voor www.happinez.nl vele artikelen geschreven. Een paar van mijn persoonlijke favorieten vind je hieronder.

In het kort

  • » Contributor sinds april 2018
  • » Meer dan 150 artikelen geschreven
  • » Vrij in het bedenken van eigen onderwerpen
  • » Samenwerking op afstand
  • » Al mijn artikelen lezen? Dat kan hier

De eerste meisjescoach van Nederland

Als klein meisje wilde ze het liefst de hele wereld mooier maken. Inmiddels heeft ze met haar succesvolle coachingspraktijk, haar zelf ontwikkelde Specialisatie tot Meisjescoach en de Theekransjes community een aardige impact op de wereld. Ik interviewde Elske Kolkman (29), Nederlands’ allereerste meisjescoach, en tekende een aantal van haar inspirerende lessen op.

Artikel lezen? Klik hier.

Een (te) groot verantwoordelijkheidsgevoel

Voel je je vaak verantwoordelijk voor acties van anderen, doe je extreem je best om een goede sfeer te creëren en lig je ‘s nachts wakker van gebeurtenissen in de wereld? Een groot gevoel van verantwoordelijkheid is een mooie eigenschap, maar pas op dat je jezelf er niet in verliest. Dit artikel is er eentje in de categorie been there, done that. Ik schreef ‘m dan ook op basis van mijn eigen ervaringen.

Artikel lezen? Klik hier.

Leven vanuit je intuïtie

Keuzes maken op basis van je hoofd in plaats van je hart. Wie maakt zich hier nog meer ‘schuldig’ aan? Voor een intuïtiever leven moet je in staat zijn om te luisteren naar de stem van je ziel. In die stem liggen jouw diepste verlangens verscholen. Intuïtief leven brengt je dichterbij die verlangens, maar hoe doe je dat precies?

Artikel lezen? Klik hier.

Hardlopen voor een mentale boost

Zelf ben ik een fervent hardloper. Ik geniet van de buitenlucht en de natuur en houd ervan om mijn lichaam aan het werk te zetten. Tegelijkertijd voel ik de ruimte in mijn hoofd groter worden met iedere stap die ik zet. Hardlopen zorgt niet alleen voor een lichamelijke, maar zeker ook voor een mentale boost. Ik schreef erover in één van mijn Happinez artikelen.

Artikel lezen? Klik hier.

Emotionele intelligentie

Je emotionele intelligentie stelt je in staat om doordacht te handelen, veerkrachtig om te gaan met tegenslagen en façades door te prikken. Een enorm belangrijke vaardigheid die volgens filosoof Alain de Botton te weinig belicht wordt. Helemaal mee eens.

Artikel lezen? Klik hier.