Een bestaan als ZZP’er kan soms best eenzaam zijn… maar niet als je mag werken met het team van Ebbers Media! Ik prijs mezelf gelukkig met het doorlopende werk dat ik mag doen bij deze gezellige, ambitieuze club in Lichtenvoorde. De cameramannen, designers en developers van dit bedrijf voelen een beetje aan als mijn eigen collega’s – ik leer van ze, zij leren van mij, ik word meegenomen in beslissingen én hoor bij de teamuitjes (lucky bastard!). Twee dagdelen per week werk ik op kantoor om de content marketing van het bedrijf te verzorgen. Mijn twee belangrijkste activiteiten: top of mind blijven bij (potentiële) klanten en collega’s & verder bouwen aan het unieke verhaal van Ebbers Media.

IN HET KORT

  • » Content marketeer voor Ebbers Media
  • » Bijhouden van social media kanalen, blogs schrijven, casepagina’s opzetten, tone of voice bewaken
  • » Meedenken over de identiteit en de intrinsieke motivatie en ambities van het bedrijf
  • » One of the guys samen met Leonie & Josette

'Bescheidenheid is verleden tijd'

Ebbers Media is specialist in het maken van websites en video’s, maar is tegelijkertijd ook veel meer dan dat. De creatieve toppers van het bedrijf gaan niet klakkeloos met ieders wens aan de slag; ze denken met de ondernemer mee op een dieper, strategisch niveau. Bovendien vinden zij: bescheidenheid is verleden tijd, zeker in de Achterhoek. Het is tijd om te laten zien wat voor geweldige ideeën en initiatieven hier gecreëerd worden. Mijn werk bestaat voor het grootste deel uit het uitdragen van deze drijfveer. Daarvoor maak ik gebruik van kanalen als Instagram, Facebook, LinkedIn, de website en nieuwsbrieven.

Eerlijk en oprecht

Eén van de dingen die ik doe voor Ebbers Media is bloggen. Ik schrijf de verhalen op die leven in het bedrijf en die relevant zijn voor bestaande en nieuwe klanten en voor (potentiële) collega’s. Het mooie aan dit werk vind ik dat ik hierin helemaal eerlijk en oprecht mag zijn. Dat is Nick Ebbers, eigenaar van het bedrijf, namelijk ook. Zo schreef ik het verhaal op van zijn visie op groeien en hoe dat gepaard is gegaan met de nodige ups en downs. Want aan groei zitten veel leuke kanten, maar hij stapte ook in verschillende valkuilen en leerde daardoor belangrijke lessen.

Nieuwsgierig? Hier lees je het hele verhaal.

Onderdeel van de Ebbers familie - maar ik mocht m'n eigen achternaam houden ;-)

Zoals ik hierboven al schreef geeft werken met Ebbers Media mij het idee dat ik part of the team ben, een gevoel dat als ZZP’er niet altijd vanzelfsprekend is. Super tof dat ik er helemaal bij hoor. En dan doel ik niet alleen op de teamuitjes en -borrels, maar vooral op de mate waarin ik kan en mag meedenken op strategisch niveau. Onlangs zijn we een identiteitstraject gestart waarin ik als creatief schrijver mijn vermogen om het oprechte verhaal naar boven te halen mag inzetten. Ik kan er nog niet al teveel over kwijt, maar het gaat groots en vet worden. Dat voel ik aan alles.