Ik ben Eline, storyteller voor bewuste ondernemers

“Wauw, je hebt mijn emoties en mijn boodschap prachtig weten te verwoorden. Precies zoals ik het bedoel, helemaal zoals ik ben. Zo tof!”

Toen ik bovenstaand compliment eens van een geïnterviewde ontving, wist ik het zeker: er bestaat voor mij geen mooier vak dan het vertellen van oprechte verhalen. Of de woorden nu uit de mond van een ondernemer, een BN-er, een wereldverbeteraar, de buurvrouw, een kind of een 90-jarige komt: ik schrijf elk verhaal met evenveel liefde op.

Na een aantal jaren werken als content marketeer bij een full service internetbureau werd mijn behoefte aan variatie en vrijheid steeds groter. Ik wilde mijn creativiteit voor nog veel meer partijen kunnen inzetten en vooral mijn eigen pad kunnen volgen. Doen wat volledig bij mij past en daardoor van betekenis zijn voor de wereld om me heen. Daarom besloot ik in de zomer van 2018 mijn vaste baan op te zeggen en het ondernemerschap aan te gaan. En ik ben nog elke dag blij met deze stap!

Inmiddels zijn mijn weken gevuld met mooie klussen voor opdrachtgevers in de (online) bladenwereld, de zakelijke branche en voor non-profit organisaties. De onderwerpen zijn vaak uiteenlopend maar de opdrachten die ik doe hebben één ding gemeen: ze ontstaan vanuit een open en diepgaand gesprek.

Openheid en diepgang zijn voor mij namelijk essentiële ingrediënten voor het creëren van oprechte verhalen. Daarom omring ik mij zowel zakelijk als privé het liefst met mensen die daar, net als ik, waarde aan hechten. Ik haal inspiratie uit goede gesprekken met mensen die vol passie iets te vertellen hebben, die vragen durven te stellen en die niet bang zijn om de diepte in te duiken.

Het leukste vind ik dat ik me elke dag met die verhalen van inspirators mag bezighouden, in veel verschillende vormen. Ik doe interviews, schrijf blogs, social media posts en complete bedrijfsmagazines, en denk tegelijkertijd op strategisch niveau met mijn opdrachtgevers mee.

Naast verhalen vertellen houd ik van muziek, zingen, hardlopen, boksen, uit eten gaan, de natuur, rode wijn, chocola en het ontmoeten van gelijkgestemden. Jij ook? En/of ben je nog op zoek naar iemand die je helpt bij het vertellen van jouw verhaal? Dan leer ik je graag beter kennen.