foto mijn werk

Op dit moment wordt er gewerkt aan mijn website, zodat hier binnenkort een uitgebreid portfolio te zien is.

Interviews & artikelen

Voor de website van magazine Happinez schrijf ik artikelen die gaan over uiteenlopende onderwerpen als een gebalanceerd leven, sportiviteit, muziek, gezondheid en mindfulness. Hier vind je mijn artikelen voor Happinez.nl.

Ook voor online magazine Bedrock heb ik artikelen geschreven over topics als geluk, duurzaamheid en gezondheid. Hier vind je mijn artikelen voor Bedrock.nl.

Voor Frankwatching schreef ik een artikel over Google Jobs-ranking, de nieuwe vacaturezoekfunctie van Google.

Daarnaast schrijf ik voor de website van stichting Sportkompas wekelijks artikelen en social media posts over sport- en gezondheidsnieuws in de gemeente Brummen.

Content marketing

Voor klanten in de zakelijke branche – van webbureau tot agrarisch adviseur – houd ik mij bezig met content marketing en -strategie. Zo maak ik o.a. contentplanningen, schrijf ik teksten en social media posts en bewaak ik de tone of voice van deze bedrijven. Dit doe ik onder meer voor Ebbers Media en Quality Calf.

SEO teksten

Voor de klanten van WebNomad schrijf ik SEO teksten die passen binnen de contentstrategie die WebNomad voor de klant opstelt. Deze klanten bevinden zich onder meer in de gezondheids-, reclame- en kinderopvangbranche.